Vážení zákazníci, vzhledem k přesunu eshopu na nové řešení bude obsah průběžně doplňován.

Elf MOTO 2 TECH SAE30 plně syntetický olej 1l 213951

Kód: ELFM2T1L
Neohodnoceno
212 Kč 175,21 Kč bez DPH
V externím skladu
Můžeme doručit do:
14.5.2024

Elf MOTO 2 TECH je 100% syntetický olej pro dvoudobé spalovací motory. Splňuje nejnáročnější požadavky dvoudobých spalovacích motorů. 

Detailní informace

Detailní popis produktu

Elf MOTO 2 TECH je 100% syntetický olej pro dvoudobé spalovací motory. MOTO 2 TECH je zástupcem nové generace špičkových maziv. Jeho složení umožňuje motoru využít všechen jeho výkon v nejnáročnějších podmínkách jízdy v městském provozu, po silnici mimo město i v terénu. Je použitelný s bezolovnatým benzínem a pro motory z katalyzátorem. I při vysokých teplotách garantuje čistotu motoru včetně pístu a výfukového systému. Je doporučen pro použití se systémem s dávkovacím čerpadlem. Pokud se mísí s benzínem, je nutné dodržovat mísicí poměr dle doporučení výrobce motoru. Je vhodný i pro skútry s vyšším zdvihovým objemem. 

NORMY A HOMOLOGACE
 
MEZINÁRODNÍ KLASIFIKACE
SPECIFIKACE VÝROBCŮ
Nespecifikováno
 
Interval výměn provozních kapalin, vždy stanovuje výrobce agregátu (motoru, převodovky, servořízení, brzdového systému atd.) a také určuje typ a výkonnostní parametry provozní náplně. Doporučení naleznete v příručce k použití (automobilu, stroje atd.). Pokud příručku nemáte, postupujte dle návodu „Jak vybrat správný olej“, případně nás kontaktujte

Doplňkové parametry

Kategorie: TotalEnergies / Elf
Hmotnost: 1 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: